Jdi na obsah Jdi na menu
 


Harry

6. 10. 2015

Dobrý den.
Dnes jsme si od vás vzali Harryho - vyklubal se z něj naprosto mazlivý, zvědavý a hravý pejsek, který je rád středem pozornosti ;-) 
Hned nám skočil do auta a během cesty domů byl doslova nadšený :-)

Jak jsme přijeli k babičce, tak si to tam hned očichal a kočka na zahradě i andulky mu absolutně nevadily, což nás potěšilo.
Jak přišla babička, tak ze začátku na ni celkem štěkal a běhal kolem nás - myslíme si, že to bylo kvůli tomu, že nás chtěl "chránit" před cizím člověkem, ale za chvilku už byl v pohodě. Babička z něj byla nadšená - nakonec mu říka Haryk :-) Myslíme si, že to jak cvaká zoubkama je nějaký jeho projev nadšení, protože nekousne, jen jakoby lehce štípne (manžel si na hodinu odskočil a takhle ho vítal), což dělá i náš pes když nás vítá, jen Harry si to trošku přibarvuje :-) 
Jinak je to naprostý mazlík který miluje když si s ním někdo hraje a nebo ho škrabká a nemá problém si vedle někoho sednout a v klidu pozorovat okolí.
Než jsme od babičky odcházeli, dostal pejsek večeři a hned zaplul do pelíšku s plyšákem a "odpadl" - což si myslím, že je dobré znamení a věřím, že se mu bude u babičky líbit :-) 

Tímto bych vám chtěla poděkovat a jak si Harry trošku zvykne, tak vám pošlem třeba nějaké fotky :-)

Přejeme Vám, ať se Vám daří a ať spousta pejsků najde nové domovy a štěstí - jako ten NÁŠ ;-)

S pozdravem
***